Lelkivilágunk lakói

Megrendelés és információ

"Kedves Érdeklődők!

A szerzőknél nincs több könyv, ezért emailcímünkön már nem lehet rendelni.
Boltokban, webáruházakban maradt még egy korlátozott készlet, de ezeknek külön-külön kell utánajárni, mivel nagykereskedelmi raktárakból osztják szét.
Az Elixír Könyvesboltban (1133 Budapest, Váci út 78/b.) biztosan van még pár példány.

Ha valaki ismer olyan kiadót, befektetőt, szponzort, aki szívesen jelentetné meg a könyv következő kiadását, pontosabb kifejezéssel gondozná a kiadványt a benne rejlő egyéb potenciálokkal (terápiás módszer, kártya, játék) együtt, kérjük, ajánlja figyelmébe, és értesítsen minket a kasztella-kukac-gmail-pont-com címen.

Köszönjük szépen!

A KaSztella szerzői-kiadói"
Ismerje meg azokat az izgalmas figurákat, akik lelkivilágában laknak, személyiségét felépítik!


A KaSztella - Lelkivilágunk lakói című könyv 296 oldalas, keménytáblás, cérnafűzött, kb. harmadrészben színes. Úgy került kialakításra, hogy a nem túl nagy (B5-ös méretű), könnyen forgatható könyvben a szöveg és az ábrák a lehető legnagyobb méretben jelenjenek meg, tehát egy nagyobb albumhoz hasonló legyen az élvezeti értéke.

A KaSztella egy életre szóló befektetés, hiszen újra és újra elővehető "térképet" vásárolunk magunkhoz, családtagjainkhoz, ismerőseinkhez! Tankönyvként is mindig visszatérhetünk hozzá.

A könyv kétféle változatban kapható. A teljes értékű "A" széria 5590 forintos áron rendelhető meg a kiadótól a kasztella-kukac-gmail-pont-com címen, valamint megvásárolható a Líra könyvesboltokban, az Elixír Könyvesboltban, és egyéb áruházakban. A "B" széria csökkentett áron, 3990 forintért kapható, mert két lap utólag javítva/cserélve lett benne, és egyéb apró korrigálásokat még nem tartalmazott. Szintén megrendelhető a kiadótól, és - a terjesztőktől függően - kapható egyes könyvesboltokban (Libri, Bookline) és webáruházakban is, pl. az Unio Mystica Kft-nél (http://uniomystica.hu).

Ha a kiadótól rendel, a kasztella-kukac-gmail-pont-com címen, írja meg, hogy az "A" vagy "B" szériás kiadványból szeretne-e kapni (lásd fenn). Ezenkívül küldje el postázási nevét és címét (hova kézbesítsék), a számlázási adatokat (név/cégnév, cím), és jelezze a fizetés módját: előzetes banki átutalás vagy postai utánvét. A postaköltség, ill. a postai utánvét díja hozzáadódik a könyv árához. (Az utánvétes postai díjak jelentős drágulása miatt inkább az előzetes banki átutalást ajánljuk.)

Személyesen többek között a Líra könyvesboltokban vásárolhatja meg a könyvet - érdeklődjön az elérhető készletről az Önhöz legközelebb eső boltban! Részletek IDE KATTINTVA! Ezenkívül megvehető az Elixír Könyvesboltban is: 1133 Budapest, Váci út 78/B., és az Elixír webáruházában: http://elixirbolt.hu/hu/webaruhaz/horoszkop/kasztella . Egyéb boltok is árulnak KaSztellát, érdemes tájékozódni.

A KÖNYV BORÍTÓJA:
A KÖNYV FELÉPÍTÉSE:

Az Előszó és BEVEZETÉS után a horoszkóp-képlet/Vár-ábra szimbólumainak elmagyarázása következik, ami itt, a honlapon is megtalálható ("Horoszkópból Vár").

I. Ezután az ÁLLATÖVI JEGYEK és analógiák ismertetése kerül sorra.

II. A második részben bemutatjuk a HELYSZÍNT, azaz a Birodalmakat, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a sajátját az aszcendense alapján. Sorra vesszük, hogy melyikben milyen típusú Vár áll (ez külső megjelenésünkkel, kisugárzásunkkal is összefüggésben van). Ezután taglaljuk, hogy milyen Zászló lobog a Vár főtornyán, milyen célhoz kell elvezetnie a Birodalmat a Királynak - ezt nevezzük Királyi Útnak (az MC jegye alapján mindenki kikeresheti a saját Zászlófeliratát, ez az életcél, önmegvalósítás iránya). Végül, mint szintén a helyszínhez tartozó témát, sorra vesszük a Vár termeit, az életterületeket.

III. Ezután lépnek színpadra a FIGURÁK. Leírásokkal, rajzokkal, elem szerint csoportosítva mutatjuk be őket, azaz egy-egy dupla oldalon vannak a tűz, a föld, a levegő és a víz elemű karakterek. Minden egyes figuránál leírjuk, hogy mi a szerepe a Királyi Útban, vagyis milyen hasznát vehetjük a fejlődésünkben. Az egyes karakterek fejezeteit a Várbeli állásuk zárja; pl. mit jelent, ha a Király a 3. teremben áll, mit tud ott tenni, vagy miben van korlátozva.

IV. A negyedik rész a TERMEK GAZDÁI. Itt a Vár termeinek az összefüggéséről írunk, ugyanis bizonyos életterületek - mindenkinél teljesen egyéni módon - a figurák segítségével összekapcsolódnak. Amellett ugyanis, hogy egy figura egy adott teremben áll, még nála van egy másik terem kulcsa is, és az oda kötődő feladatok egy részét is ellátja. (Az asztrológiában ez a házurak, házkapcsolatok témaköre.)

V. Az ötödik rész szól a figurák közti KAPCSOLATOKRÓL. Vannak semleges/viszonylagos, kellemes és feszült viszonyok. Fennállhatnak egy-egy, de akár sok-sok figura között is, egészen a csoportos kapcsolatrendszerekig. A viszonyok nagyban meghatározzák, melyik figura mennyire tud érvényesülni. (Ezek a fényszögek.)

VI. Végül felderítjük a Vár sötét titkát, a DÉMONT, aki egy kőszoborban lappang, ám időnként életre kel, és tombol - egészen addig, amíg át nem minősítjük az energiáját egy magasabb szintre. A Démon (Fekete Hold Lilith) azért került külön fejezetbe, mert a többi figurával ellentétben nem köthető konkrétan egyik analógiához sem.

Utolsó lépésként elemezzük a mintaképletet, amelyet az egész könyvön keresztül használunk ("Sztella"), és közzétesszük az Irodalomlistát.
A könyvet a FÜGGELÉK zárja le, amelynek táblázataiból mindenki kikeresheti a saját Birodalmának és figuráinak jegyét - ha éppen nem jut hozzá a horoszkópját/Vár-ábráját elkészítő szoftverhez.

A megrendelés a felek között létrejött elektronikus szerződésnek minősül, amelyre a 2001. CVIII törvény (elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről) rendelkezései érvényesek. A szerződés továbbá a 17/1999. (II.5-6.) Kormányrendelet (távollevők között kötött szerződésekről) hatálya alá tartozik.