Lelkivilágunk lakói

Pár szó a horoszkópról

A csillagok, bolygók és égi pontok nem hatnak ránk, hanem megmutatják azt az egyedi időminőséget, amelyben születtünk. A "horoszkóp" szó görög eredetű, és azt jelenti, "belenézni az órába". Pontos születési képletünk egyfajta óraként jelzi azt a csak ránk jellemző időminőséget, amelyben - az adott helyről nézve - egyéni rezgése, színezete, zamata, illata van mindennek. Az égitestek és égi pontok ekkor rólunk szólnak. Amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent...

Mégis... a messzi planétákat soha nem fogjuk olyan közel érezni a lelkünkhöz, mint az ősi mítoszokból és mesékből ismerős szimbolikus figurákat (akiket archetípusoknak neveznek). Ezért szeretjük a történeteket, filmeket, ezért járunk színházba.
A KaSztella könyv és módszer felteszi a kérdést: "Mi lenne, ha a Napot Királyként képzelnénk el? A Holdat Királynéként? A Merkúrt Hírvivőként? A Marsot Harcosként?... Belső karakterekként, akik egyéniségünk Várában élnek, és különféle életterületeken nyilvánulnak meg, egyetlen nagy közös forgatókönyv szereplőiként." Mennyivel hamarabb ráismerünk így lelki energiáinkra, mint abból a képből, amit a csillagállások "órája" mutat!

Ha megvásárolja könyvünket, mindent megtudhat ezekről a belső személyekről.

                               


Amennyiben viszont maga az asztrológia is érdekli, és szeretne többet tudni a saját születési horoszkópjáról (valamint másokéról is), tanulmányozza az itt szereplő kis ELMÉLETI TANKÖNYV fejezeteit!


(A könyvben ez az elméleti háttér nem szerepel, csupán lábjegyzetek formájában hagytuk meg benne az asztrológiai tudnivalókat. Azonban ez az online ismeretanyag is csak egy rövidített verziója a teljes elméleti háttérnek - amely hamarosan letölthető lesz teljes terjedelmében.)