Lelkivilágunk lakói

KaSztella Tanfolyam

Tanfolyamunk jelenleg limitált, kétszemélyes oktatás formájában működik, a korábbi résztvevőkkel!


Legyen a Bábok Mestere!

Ismerje meg és tanulja meg kezelni a "bábokat", azaz a belső emberi szerepszemélyiségeket! A KaSztella figurái testközelbe hozzák és érthetőbbé teszik a lelki szimbólumok összetett és rejtélyes világát - nemcsak az értelem, hanem sokkal mélyebben, közvetlenül a lélek szintjén is.

Ha valamilyen terápiával foglalkozik, a KaSztella módszerrel most még hatékonyabbá és egyedibbé teheti! Ha csak egyszerűen érdekli az emberi lélek, most még pontosabb rálátást nyerhet! A megszokott asztrológia tanfolyamok árának töredékéért végezheti el (százezres összegek helyett mindössze 60 ezer forintért) négy hónap alatt! Nyerjen mélyebb betekintést, beavatást és - a díszoklevéllel − felhatalmazást! (A jogokról és felhasználásról lásd az "Impresszum" oldalt.) Váljon hiteles bábmesterré a hiteles forrás segítségével!

FIGYELEM! A tanfolyam résztvevői számtalan kedvezményre jogosultak, például: akciós könyvvásárlás, akciós klubbelépő, és 50% kedvezmény a személyes asztrológiai elemzés árából a tanárnál, Birtalan Eszternél. Később pedig a KaSztella Kártyákat is kedvezménnyel vásárolhatják meg.