Lelkivilágunk lakói

Kasztella

/upload/files/256/borito-12351.jpgAsztrológiai alapú személyiség- és sorselemző módszer mesés szimbólumokkal

Kíváncsi rá, mitől függenek döntései és tettei? Nézze meg, milyen jegyben állt a Nap a születése pillanatában! Ez a jegy határozza meg belső parancsolójának, Királyának természetét. A KaSztella könyv megmutatja, hogy néz ki és hogyan viselkedik ez a lelki karaktere.

Kíváncsi rá, mik a jellegzetes érzelmi reakciói? Nézze meg, milyen link jegyben állt a Hold a születése pillanatában! Ez a jegy jelzi, milyen természetű a Királynéja, aki ösztöni-érzelmi mintáit testesíti meg. Keresse ki a KaSztella könyvből saját Királynéja rajzát és leírását!

Kíváncsi rá, hogyan kommunikál, milyen az önkifejezése? Ellenőrizze, milyen jegyben állt a Merkúr a születésekor! Ez a jegy mutatja meg, milyen természetű Hírvivő él lelke palotájában, és a KaSztella könyvből az is kiderül, hogy néz ki és hogyan viselkedik!

Kíváncsi rá, hogyan érvényesíti akaratát? Nézze meg, milyen jegyben állt a Mars a születése pillanatában, és kiderül, milyen természetű Hadvezér él Önben! A KaSztella könyvből megtudhatja, milyen típusú tetterőt és agressziót jelképez ez a figura, és megtekintheti rajzon is!

Kíváncsi rá, miféle belső gátlások miatt ütközik akadályokba? Nézze meg, milyen jegyben állt a Szaturnusz a születésekor! Ez a jegy megmutatja, milyen Öreg Király él lelke palotájában, a korlátok, múltbeli megrögzöttségek őre! Nézze meg a KaSztella könyvben, kicsoda ő!


Ismerkedjen meg a többi belső karakterével is, izgalmas és tanulságos utazásban lesz része saját lelkivilágába!

 Mindenkinek van egy csak rá jellemző belső szereplőgárdája, amelyről a születési horoszkópja árulkodik. Képletünkben olyan elemek szerepelnek, mint a Nap, a Hold, a Merkúr, a Vénusz, a Mars és így tovább. Ezek más és más állatövi jegyekben állnak, így színes és összetett személyiségrajzot alkotnak. Ezt a rajzot eleveníti meg a KaSztella az által, hogy a planétákat karakterekké - a mesékből és mítoszokból ismert archetípusokká - változtatja, vagyis a Napból Király lesz, a Holdból Királyné, a Merkúrból Hírvivő, a Marsból Hadvezér, és így tovább. A belső karakterek természete, feladata és egymással fenntartott viszonya határozza meg személyiségünk és lelkivilágunk sajátos dinamikáját.

A KaSztella könyv és módszer játékosan, a belső szerepszemélyiségek bemutatásával segít mélyrehatóan megismerni saját magunkat, harmonizálni életünket és kapcsolatainkat, illetve optimálisan megélni azt a sorsfeladatot, amire képességeink alkalmassá tesznek minket.

 


Hogy működnek ezek fent említett belső karakterek? Lássunk egy példát!

Ha valaki 1970. 05. 23-án 10:45-kor született Budapesten, akkor Ikrek Királya (Nap) és Bak Királynéja (Hold) lesz. Az uralkodó pár rendkívül fontos a szereplők között, hiszen tudatos és érzelmi énünkről árulkodnak, vagyis arról, hogy a fejünk és a szívünk mennyire van összhangban.
Tegyük egymás mellé kettőjük képét!


Mit állapíthatunk meg róluk első pillantásra?


A Király fiatalos szellemiségű, nyitott és társasági ember. A kezében tartott két pohár a kettősségét fejezi ki, vagyis általában inkább többfelé irányul a figyelme, közvetít avagy csapong, és nem szívesen kötelezi el magát.
Vele szemben a Királyné jóval idősebbnek és megfontoltabbnak tűnik. Kontroll alatt tartott érzelmekről, fokozott felelősségről árulkodik, akár az alkatát, akár a színeit, akár a testtartását figyeljük. A Királlyal ellentétben rá az abszolút elkötelezettség jellemző, igaz, érzelmi síkon.
Akinek ez a pár irányítja a szellemi és az érzelmi világát, az nyilván sokat ingadozik a komolytalanság és a komolyság között, mert sokszor mást diktál az esze és a szíve.

A "Személyes ábra" résznél beírhatja születési idejét és helyét, így kap egy alaprajzot saját Váráról, vagyis figurái jegyéről és pozíciójáról. (A szoftver egyelőre csak magyarországi településekkel működik.) Egyéb horoszkóp-források és általános jelmagyarázat a "Horoszkópból Vár" menüpont alatt! Ha nem ismeri a konkrét születési időpontját, kérje egy tapasztalt asztrológus segítségét!

A bal oldali menüben található egy "Elméleti háttér" című, tankönyvszerű rész, amelynek fejezeteiből el lehet sajátítani az asztrológiai alapismereteket. Erre épül a figurákkal dolgozó KaSztella módszer, amit könyvünkben mutatunk be részletesen. (Ez az elméleti háttér a könyvben nem szerepel, illetve csak rövid kivonatok formájában.)

További ízelítő az egyes állatövi jegyekhez tartozó karakterekből a "Főszereplők" menüpont alatt!


Szerzők: Heinisch Mónika és Birtalan Eszter
Grafikusok: Sánta Kira és Balla Péter

A vásárláshoz kattintson ide: "Vegye meg a könyvet!"

Kapcsolat: info-kukac-kasztella-pont-hu VAGY kasztella-kukac-gmail-pont-com

Facebook oldal: http://www.facebook.com/KaSztella

Ismerje meg jobban a könyvet és a módszert a KaSztella Tanfolyamon! Részletek IDE KATTINTVA.A könyvekben és a honlapon megjelent szövegek és képek szerzői jogvédelem alatt állnak, üzleti célú vagy bármely más haszonszerzést biztosító felhasználásuk a szerzők engedélye nélkül egészében és részleteiben is tilos! Erről további információ itt: "Impresszum, jogok"