Lelkivilágunk lakói

Impresszum, jogok

SZERZŐI ÉS KIADÓI JOGOK FENNTARTVA!

A könyvben és a honlapon megjelent szövegek és képek, valamint maga a KaSztella módszer szerzői jogvédelem alatt állnak, üzleti célú vagy bármely más haszonszerzést biztosító felhasználásuk a szerzők engedélye nélkül egészében és részleteiben is tilos! Bármely, nyilvánosság előtt történő felhasználás esetén az alkotók és a forrás feltüntetése szükséges.


SZERZŐI, ALKOTÓI JOGOK:
Koncepció, a könyv szövege, az online elméleti háttér és a hozzá tartozó magyarázó ábrák, valamint egyes dekorációs ábrák a honlapon: Heinisch Mónika és Birtalan Eszter
A könyv illusztrációi, színes figura-rajzok és fekete-fehér ábrák: Sánta Kira és Balla Péter

A KaSztella a szöveggel és az illusztrációval együtt alkot egységes koncepciót, a figurák a leírásokból és a rajzokból állnak össze. Felhasználásuk máshol, együtt vagy különválasztva, az alkotók és a kiadó írásbeli engedélye nélkül tilos! A módszert az olvasók személyes felhasználására és örömére jelentettük meg, vagyis üzleti célból az anyagokat sem alkalmazni, sem sokszorosítani nem lehet.

KaSztella módszerrel csak olyanok foglalkozhatnak üzletszerűen, akik sikeresen elvégezték a KaSztella Tanfolyamot, erről igazolást szereztek, valamint a módszer használatához a szerzőktől engedélyt kaptak.

Honlap- és szoftverprogramozás, illetve honlapüzemeltetés: Sniczler Gábor
Webgrafika (fejléc és keret): Huber Orsolya


KIADÓI JOGOK:
Borostyán Kapu Bt., Nagykovácsi

A könyv ISBN száma: 978-963-08-3639-5


A HONLAPPAL KAPCSOLATOS SZERZŐI JOGOK:
A kasztella.hu honlapon, valamint a KaSztella Facebook oldalán található összes szöveg és kép szerzői jogainak birtokosai az alkotók! Idézésnél a forrás pontos megjelölése szükséges, akár magyar, akár idegen nyelven történik! Az "Elméleti háttér" című asztrológiai tankönyv az Artisjus Szerzői Jogvédő Iroda nyilvántartásában is szerepel.

VÉDJEGY-OLTALOM:
A KaSztella a szerzők bejegyzett védjegye!


Ezen az oldalon díjtalan tájékozódási, tanulási lehetőséget biztosítunk, ezért cserébe mindössze annyit várunk el, hogy munkánkat és jogainkat minden felhasználó tartsa tiszteletben, és amennyiben kérése, kérdése van, az info-kukac-kasztella-pont-hu VAGY a kasztella-kukac-gmail-pont-com emailcímre írjon!