Lelkivilágunk lakói

Öttalálatos szelvény Beyoncéról

A szupersztár Beyoncé egyik új videóklipjét vettük górcső alá, és kíváncsiak voltunk, mennyit lehet kideríteni személyiségéről és horoszkópjáról egy kisfilmje és egy száma alapján. A "Hold up" a felháborodásról szól, amit egy nő azután érez, hogy a párja megcsalja. Ha tippelünk a születési képletére, nem lövünk-e nagyon mellé?

A klip: https://www.youtube.com/watch?v=PeonBmeFR8o1. A klip a víz mélyén kezdődik, Beyoncé mintha egy víz alatti szobában lakna, és közben elmondja, hogy a párja kedvéért megpróbált megváltozni, alkalmazkodóbb és vonzóbb lenni, kevésbé éberen és tudatosan élni az életét. Majd a történtek után magába fordult. Meditált, böjtölt, imádkozott, különféle áldozatokat ajánlott fel és szertartásokat végzett, hogy megvilágosodjon, mit csinált rosszul, amiért a megcsalás a büntetése.
--> Ez mind ugyanahhoz az analógiához tartozik: Halak - Neptunusz/Szellem - 12. ház/kápolna.

2. Elmeséli, hogy miközben megpróbálta megtisztítani magát, kardot nyelt, levitált, újrakeresztelkedett egy folyóban, korbácsolta a saját hátát, vulkánba ugrott, vért ivott, sőt az ördöggel is találkozott. Ám így sem sikerült rájönnie, miért hűtlen hozzá a párja.
--> Bejönnek a képbe a plutonikus vonások: Skorpió - Plútó/Varázsló - 8. ház/katakombák.

3. Ezután kinyit egy ajtót, amelyen kizúdul a víz, és ő elindul lefelé a lépcsőn az utcára. Feltűnően szép, nőies, erotikus és sugárzó jelenség.
--> Megjelenése egyértelműen vénuszi: Bika - Vénusz/Udvarhölgy - 2. ház/kincstár és szeráj.

4. Nagy szőke hajkoronája, arany fülbevalója, feltűnő mustársárga ruhája és előkelő járása királynői jelenséggé teszi.
--> Erős szoláris hatás: Oroszlán - Nap/Király - 5. ház/trónterem.

5. A dalszöveg szerint akárhogy bosszankodik - baseball-ütővel veri szét az autókat, káromkodik, felhánytorgatja a férfinak, hogy nem lehet egy nővel így bánni -, megegyezésre és kibékülésre törekszik. Jobb belátásra akarja bírni a párját, mondván, hogy a többi nő nem szereti annyira, mint ő.
--> Az egyezkedés, alkalmazkodás és békekötés a Mérleg-Vénusz területe: Mérleg - Vénusz/Udvarhölgy - VII. ház/násztorony.

Ezután érdemes egy pillantást vetni a születési képletére! (Beyoncé Knowles - 1981.09.04., 10.00, Houston, TX, USA)1. A 12. házban áll a Merkúr, a Szaturnusz és a Jupiter, az aszcendensen lévő bolygók fényszöget zárnak be a Neptunusszal. A KaSztella nyelvén: Sok szereplője lakik a 12. teremben, vagyis a kápolna és kolostor területén: Hírvivő, Öreg Király, Főpap. A kapuban álló figurák kapcsolatban állnak a Szellemmel.

2. Az aszcendensen áll a Plútó, a Hold pedig Skorpió jegyű (az Uránusszal és a Fekete Holddal együtt). A KaSztella nyelvén: A Vár kapujában álló Varázslónak átható és karizmatikus mágikus képességei vannak, amelyek sokszor sötét oldalukat is megmutatják. Hasonló természetű a Skorpió Királyné, Bolond és Démon is.

3. Az aszcendensen áll a Vénusz, a 2. házat pedig a Lilith és a Neptun emeli ki. A KaSztella nyelvén: A kapuban áll a szép Udvarhölgy is, aki önmagával és környezetével is gyönyörködteti környezetét. A Démon és a Szellem elevenné teszik a kincstár és szeráj környékét.

4. A 11. házban igen domináns helyzetben van a Nap, ráadásul a ház Oroszlánban kezdődik. Ez a terület a megvalósult célok, a támogatók és szövetségek háza. A KaSztella nyelvén: A céltudatos, szerencsés, közkedvelt Király a fényűzően berendezett, csupa-arany bálteremben fogadja vendégeit, és barátkozik más népek követeivel.

5. Mérleg aszcendens és rajta a Vénusz, az aszcendens ura (együtt a Plútóval). A KaSztella nyelvén: A kapuban álló Udvarhölgy a béke nagykövete, és bár a vele összebilincselt Varázsló hatására hajlamos szélsőséges kilengésekre, az egész világgal harmonikus kapcsolatra törekszik.

http://www.astrotheme.com/astrology/Beyonc%C3%A9_Knowles