Lelkivilágunk lakói

KaSztellás Családállítás

Béküljenek ki figurái a szeme láttára!

2013. október 19-én KaSztellás Családállítás lesz Birtalan Eszterrel és Barankai (Démeth) Anikóval. A könyv egyik szerzője és asztrológus-szakértője, illetve a kineziológus és családállítás-terapeuta 10 és 18 óra között állnak az érdeklődők rendelkezésére ezzel a fenomenális és hatékony harmonizáló-gyógyító módszerrel. El lehet jönni állítóként és résztvevőként is. A programot, amelyre a budapesti Széll Kálmán tér közelében kerül sor, csak egy ebédszünet szakítja majd meg.

A KaSztella figuráit fel lehet állítani élő emberek segítségével, mint belső vonásainkat, sorsmintázatainkat, illetve életünk külső szereplőit (anya, apa, férj, feleség, gyerek stb.). Az így létrejövő, összefüggő energiamező segítségével harmonizálni lehet külső és belső konfliktusainkat. Izgalmas és tanulságos megnézni, hogyan kelnek életre horoszkópunk bolygói, hogyan elevenednek meg a KaSztella-figurák, és hogyan oldják meg egymás között életünk és lelkivilágunk gondjait és fájdalmait. Mivel mindez a szimbólumok szintjén történik, hatása tudat alatti síkon is jelentkezik, ennek következtében soha nem érintett mély rétegekbe juthatunk el. Lévén, hogy ugyanaz a figura jelképezhet valamilyen konkrét személyt, belső tulajdonságot, sorshelyzetet, családi konfliktust, karmikus hagyatékot vagy egészségügyi mintát is, a figurák kibékítésével - az összefüggő energiarendszer miatt - az összes terület rendeződhet az életünkben.

Hogyan zajlik egy ilyen KaSztellás Családállítás? A jelentkezők ("állítók") konfliktusai kerülnek felállításra, ameddig a létszám és idő engedi, a többi érdeklődő résztvevőként van jelen, ami azonban nem passzív figyelést jelent, hanem azt, hogy bármikor bekerülhetnek egy állításba. A családállítás a segítők számára is jelentős lelki oldásokat hozhat, függetlenül attól, hogy mik a saját problémáik. Az asztrológus (Birtalan Eszter) előzetes elemzés alapján kiválasztja az állító kulcsfiguráit, akikkel foglalkozni kell a probléma megoldása érdekében. Ezután a kineziológus és családállítás-terapeuta, Barankai Anikó irányításával az állító felállíthatja a figurákat térben, a résztvevők segítségével. Ezután bizonyos oldódások már eleve beindulnak, más oldásokhoz a résztvevők és a szakember közreműködése szükséges.

Előzetes jelentkezés a kasztella@gmail.com címen!

Az egész napos program ára állítóknak 10 000 forint (születési idő korrekció és rövid asztrológiai elemzés + a családállítás lebonyolításának díja). Résztvevők számára az ár 4000 forint. Az állítók létszáma limitált (max. 5-6 fő egy nap), méghozzá a jelentkezés sorrendjében, de résztvevőnek/segítőnek is érdemes eljönni, mert ha valaki hiányzik az állítók közül, akkor be lehet kerülni közéjük. Illetve érdemes megtekinteni is egy ilyen alkalmat, hogy képet kapjunk a módszer működéséről, és a helyszínen is lehet jelentkezni egy következő állításra.

A válaszemailben elküldjük a program pontos helyszínét, illetve a további feltételeket. Az állítóknak, akik saját problémáik megoldását keresik, október 13-ig el kell küldeniük pontos születési adataikat és életünk legsarkalatosabb eseményeinek időpontját az asztrológusnak, hogy egészen pontos képlettel dolgozhasson.

Szeretettel várunk mindenkit!