Lelkivilágunk lakói

Karácsonyi akció

Ismerje meg azokat az izgalmas figurákat, akik lelkivilágában laknak, személyiségét felépítik!

RENDKÍVÜLI KARÁCSONYI AKCIÓ 2013. NOVEMBER 7-TŐL DECEMBER 20-IG!!!

A KaSztella - Lelkivilágunk lakói című könyv most 40%-kal olcsóbban kapható, azaz 3992 forintért! Ez azt jelenti, hogy - banki átutalásos fizetéssel - postaköltséggel együtt is 5000 forint lesz a teljes összeg (ami 590 forinttal olcsóbb a könyv eredeti áránál)! A rendeléshez írjon egy emailt postázási és számlázási címmel a kasztella-kukac-gmail-pont-com címre, és a válaszban elküldjük a bankszámlaszámot! Fontos! Az akciós ajánlat csak a kiadótól való megrendelésre és az átutalásos fizetésre vonatkozik!

Miért adjuk 40%-kal olcsóbban a KaSztellát? Az első készletünk gyakorlatilag elfogyott, de rendelkezésre áll egy javított szériánk, amelyben két hibás lap - rendkívül igényesen - cserélve lett. (Ez a "B" széria.) Ha már régóta szerette volna megvenni Magának vagy valaki másnak, erre a Karácsonyra jutányos áron megteheti!

NYEREMÉNYJÁTÉK! Aki a Facebookon lájkol minket és megosztja az alábbi Skorpió Bolondos képet (amit Facebook-profilunkra is feltettünk), részt vesz a sorsoláson. A nyeremény az eddigi legkedveltebb ajándékunk, egy személyre szóló KASZTELLA BÖGRE, amit a nyertes Királyának, Királynéjának és Birodalma címerének képe díszít! Sorsolás 2013. december 6-án, Mikuláskor, hogy Karácsonyra még megérkezhessen a bögre a szerencsés nyertes címére!
A nyeremény ezekhez hasonló lesz:--------

A KaSztella - Lelkivilágunk lakói című könyv 296 oldalas, keménytáblás, cérnafűzött, kb. harmadrészben színes. Úgy került kialakításra, hogy a nem túl nagy (B5-ös méretű), könnyen forgatható könyvben a szöveg és az ábrák a lehető legnagyobb méretben jelenjenek meg, tehát egy nagyobb albumhoz hasonló legyen az élvezeti értéke.
A KaSztella egy életre szóló befektetés, hiszen újra és újra elővehető "térképet" vásárolunk magunkhoz, családtagjainkhoz, ismerőseinkhez!

További információ a könyvről, nagyobb borítókép és részletes tartalom itt: "Vegye meg a könyvet!"

Oldalpárok a könyvből: "Mintaoldalak"

A könyvről és a módszerről: "Mi az a KaSztella?"

Az alkotók bemutatása: "Bemutatkozás"