Lelkivilágunk lakói

KaSztella féláron - amíg a készlet tart!

Az utolsó darabok a piacon!

A megelevenedett horoszkóp: ismerje meg MOST azokat az izgalmas figurákat, akik lelkivilágában laknak, személyiségét felépítik, és sorsát is meghatározzák!

A KaSztella könyv ("B"-széria) utolsó 30 példánya rendkívül kedvező áron kapható! Az eredeti könyv 5990 forintos árához képest ez a készlet most 2800 forintért elvihető, ami 50% kedvezményt jelent! A "B" széria nyomdailag korrigált könyveket jelent (két lap cserélésével).

AZ AKCIÓS DARABOK KARÁCSONY ELŐTT UTOLJÁRA ÁTVEHETŐK SZEMÉLYESEN 2014. 12. 18-ÁN, CSÜTÖRTÖKÖN DÉLUTÁN A BUDAPESTI CORVIN NEGYED KÖRNYÉKÉN! Pontosabb információ és egyeztetés: kasztella-kukac-gmail-pont-com.

A postaköltség előzetes banki átutalás esetén 1125 forint, postai utánvéttel 2060 forint - viszont ezek a szállítási árak akkor is érvényesek, ha valaki egyszerre két könyvet rendel!

A megrendeléshez küldjön egy emailt a kasztella-kukac-gmail-pont-com címre, a postázási és számlázási név/cím megadásával!

A KaSztella - Lelkivilágunk lakói című könyv 296 oldalas, keménytáblás, cérnafűzött, kb. harmadrészben színes. Úgy került kialakításra, hogy a nem túl nagy (B5-ös méretű), könnyen forgatható könyvben a szöveg és az ábrák a lehető legnagyobb méretben jelenjenek meg, tehát egy nagyobb albumhoz hasonló legyen az élvezeti értéke.

A KaSztella egy életre szóló befektetés, hiszen újra és újra elővehető "térképet" vásárolunk magunkhoz, családtagjainkhoz, ismerőseinkhez! Tankönyvként is mindig visszatérhetünk hozzá.

További információ: http://kasztella.hu/Vegye-meg-a-konyvet-