Lelkivilágunk lakói

A Múlt és a Jövő Ajtaja

>>>Avagy ki voltam előző életemben, és ki leszek ezután?

A KaSztella könyvhöz már számos kiegészítés született honlapunkon, többek között a figurákat érő aktuális hatásokról, a sorsfordító események előrejelzőiről, a megbetegítő és gyógyító Manóról, az uralmi cseréről és a párkapcsolati elemzésről is. Érdemes "Hírek" rovatunkban csemegézni. Most egy olyan témát veszünk elő, amivel elsősorban a karmikus asztrológia foglalkozik, tehát aki idegenkedik ettől a területtől, az ne olvasson tovább.

Várunkban van két titkos ajtó, vagy ha úgy tetszik, dimenziókapu. Az egyik a Múlt Ajtaja (Leszálló Holdcsomópont vagy Sárkányfarok), a másik a Jövő Ajtaja (Felszálló Holdcsomópont vagy Sárkányfej). Egymással szemközti pontokban helyezkednek el, és azt a karmikus tengelyt mutatják meg, amely az előző fejlettségi szintünkről a következő felé vezet. Amikor a Múlt Ajtaja kinyílik, széllökésként áramlanak be a palota adott részébe a múltból, vagyis az előző életből származó sugallatok. Ezek arra próbálnak minket rávenni, hogy térjünk vissza egy régi mintához, amely könnyen megy nekünk, hiszen már van benne tapasztalatunk, begyakoroltuk, kitaposott ösvényen haladhatnánk. A továbbfejlődéshez azonban a másik pólusra van szükség, vagyis minél inkább magunkévá kell tennünk a Jövő Ajtaján beáramló sugallatokat, hogy kiemelkedhessünk az eddigi lehúzó örvényből vagy ördögi körből. A figuráink is szerepet játszanak ebben a folyamatban, mind a maga módján./A Leszálló és Felszálló Holdcsomópont a kasztella.hu oldal személyes ábrájában nem szerepel, de bármely más horoszkópkészítő programban és oldalon megtalálhatjuk. A Leszálló Holdcsomópont vagy Sárkányfarok a Múlt Ajtaja, szimbólumában a körív lefelé mutat. A Felszálló Holdcsomópont vagy Sárkányfej a Jövő Ajtaja, jelképében a kör felfelé ível. A következő oldalakon olyan képletet szerezhetünk, amelyekben benne vannak: magyarul a www.femina.hu/horoszkop és az ezoterikus.hu/ingyen_horoszkop.php oldalakról, angolul például az www.astro.com/cgi/genchart.cgi, az alabe.com/freechart és az www.astrotheme.com/ascendant.php oldalak./

>>> A Holdcsomópontok szimbólumai:


Az alábbiakban leírjuk, mit jelent, ha a Múlt vagy a Jövő Ajtaja egy adott állatövi jegyben áll, illetve az ahhoz az analógiához tartozó teremben (házban) van. A Múlt Ajtajának állatövi jegye tanúskodik arról, hogy mi a meghaladott, múltbeli minta, amit minél inkább le kell vetkőznünk jelen inkarnációnkban. A Jövő Ajtajának állatövi jegye megmutatja, milyen viselkedésformát kell elsajátítanunk, hogy karmánkat meg tudjuk haladni, tovább tudjunk fejlődni. A termek (házak), ahonnan az ajtók nyílnak, azokat az életterületeket jelzik, ahol leginkább megnyilvánul a múltbeli minta, illetve ahol a legtöbbet lehet gyakorolni a jövőbe vezető mintát.

NÉZZÜK MEG A KÖVETKEZŐ PÉLDÁT: férfi, született 1980. április 30-án, Budapesten, 15:38-kor. Amint láthatjuk, a Múlt Ajtaja (Leszálló HCSP) a Rákban van a képlet tetején, a Jövő Ajtaja (Felszálló HCSP) lent, Bakban. Az alábbi leírásokból összerakhatjuk, hogy az előző életéből érkező, karmikus sugallatok arra próbálják rávenni: minél inkább próbáljon gyerek maradni, ne költözzön el otthonról, ne álljon a saját lábára, mert túl sérülékeny (és lusta) hozzá. Ez a tipikus kapuzárási pánik esete. A Bakban lévő Jövő Ajtaján viszont olyan sugallatok és események áramlanak be, amelyek segítik abban, illetve rákényszerítik arra, hogy felnőtté váljon és felelősséget vállaljon. És itt jön az érdekesség: a termeknél pont fordított az analógia. A X. teremből (felnőttség, karrier - Bak analógiák) halad a IV. terem felé, hiszen a Jövő Ajtaja már a IV. ház csúcsára esik (család, gyermeki lét - Rák analógiák). Hogy lehet ezt értelmezni? Valószínű, hogy eleinte ösztönösen "mások hátán" próbálja meg karrierjét építeni, például a szüleire hagyatkozva, gyengeséget színlelve másokat kihasznál, érzelmileg zsarnokoskodik. Aztán a karmikus feladata szerint úgy alakul a családi környezete, hogy végül a családja nála elesettebbé válik, és kénytelen lesz a felnőtt, adott esetben akár a családfenntartó feladatokat is vállalni.


A Holdcsomópontok jegyük szerint generációsak, vagyis egy-két évig ugyanabban a jegyben vannak, ugyanazt az alaptémát hordozzák, viszont házhelyzetük és fényszögeik személyre szabott üzeneteket hordoznak. A Holdcsomópontok általában egy olyan alaptémát képviselnek, amit a horoszkóp más elemeiből is összerakhatunk, például a sorsfeladatot mutató Nap-jegyből, az MC-ből, a legjelentősebb fényszögekből, a Jupiter és a Szaturnusz közös karmikus üzenetéből, és számtalan egyéb részletből. Még hangsúlyosabbá válik a Holdcsomópontok szerepe, ha éppen egy aktuális bolygóhatás (tranzit) éri őket.


>>> Az Ajtók a jegyekben, avagy az elavult és a progresszív viselkedésminta


-- A MÚLT AJTAJA A KOSBAN: "Emlékezz rá, hogy csak önmagadra számíthatsz! Végső soron neked kell megküzdened az életben maradásodért, ebben senki nem fog segíteni. Az életet farkastörvények irányítják, ha másokkal társulsz, csak ki fognak használni, és vitetik magukat a hátadon, meglásd! A legintimebbnek tűnő érzelmi viszonyban is könnyen ellened fordulhat bárki, és akár az ellenségeddé is válhat. Legjobb, ha kifejleszted az önvédelem, sőt a támadás legjobb eszközeit, megvéded a saját szférádat, és kiharcolod magadnak, amire szükséged van."

-- A JÖVŐ AJTAJA A KOSBAN: "Meg kell tanulnod végre kiállni önmagadért, megtalálni és elfogadni saját egyedi késztetéseidet, és bármilyen helyzetben felvállalni önmagadat. Azonosulj önmagaddal, mert csak így élhetsz hiteles életet! Válj le másokról, ne olvadj túlzottan össze velük, ne tőlük tedd függővé érzéseidet, gondolataidat és tetteidet! Legyél impulzívabb! Ne mások szerint éld az életed! Egyre többször fog előfordulni, hogy önállóan kell döntened és lépned, hogy harcolnod kell az érdekeidért. Nehogy végül teljes magányt hozzon a magánytól való félelmed!"


-- A MÚLT AJTAJA A BIKÁBAN: "Emlékezz rá, hogy az vagy, amit megeszel! Csak az a tiéd, amit magadévá tettél, átéltél, bekebeleztél, bezártál saját kincstáradba vagy elfogyasztottál. Igyekezz gyűjtögetni, mert jönnek még szűkös idők, amikor felhalmozott javaidból kell gazdálkodnod. Ki tudja, meddig fognak tartani azok az ínséges idők? Lehet, hogy egy örökkévalóságig! Ezért inkább gyűjtögess a végtelenségig, semmivel se elégedj meg! Csak a saját jóléted és vagyonod adhatja meg neked az áhított biztonságot. Ragaszkodj a megszokotthoz, ne kockáztass, ne lépj ismeretlen utakra!"

-- A JÖVŐ AJTAJA A BIKÁBAN: "Becsüld meg, amid van! Nem lehet mindent vakmerően kockáztatni, az élet nem egy vad szerencsejáték. Tanuld meg értékelni, amit megszereztél vagy kaptál! Ismerd meg és ismerd el a hagyományokban és örökségekben rejlő értéket és erőt! Vegyél vissza a szenvedélyességedből, tanuld meg kezelni az ösztönkésztetéseidet, és legyél megfontoltabb! Ne tekints úgy az életre, mint egy nagy, kusza, veszélyes szellemvasútra, hanem találd meg benne - akárcsak önmagadban ‒ a szilárd pontokat, a kapaszkodókat és örök értékeket!"


-- A MÚLT AJTAJA AZ IKREKBEN: "Az élet egyenlő a mozgással és a változatossággal. Minél több dologgal foglalkozol, minél több kapcsolatod van, és minél több szerepet el tudsz játszani, annál több esélyed van boldogulni az életben. Az unalom megbénít, megöl. Tudj meg mindent, tanulj meg mindent, add tovább, amit kell, pletykálj, taníts, kereskedj, közvetíts! Maradj mozgásban! Ne törődj vele, hogy felületesnek tartanak, és ne vedd komolyan, hogy azt állítják, visszaélsz az információval! Csak röhögd ki őket! Az életet amúgy sem lehet komolyan venni, te magad is hol ilyen vagy, hol olyan."

-- A JÖVŐ AJTAJA AZ IKREKBEN: "Légy nyitottabb és rugalmasabb! Gondolkodj kisebb lépésekben, ne csinálj mindenből életfilozófiát, világnézetet és ítélkezéshez használható eszmerendszert! Ne építs fel elméletben egy olyan világot, ahol te nemesebbnek minősülsz a többieknél, hanem próbálj meg más szempontok szerint szemlélődni! Ismerd meg a világot a maga sokszínűségében, helyezkedj bele mások szemszögébe, próbálj ki új szerepeket, és közvetíts, segítsd a kapcsolatokat. Taníts, add tovább, amit megtanultál! Járd be a világot kíváncsiságból, vagy akár csak egy kisebb szeletét, és ne meghódítani akard az egész világegyetemet, majd saját képedre formálni. Egyre többször kell csalódnod a saját elméleteidben, ilyenkor ne menekülj el, ne forgasd a köpönyeged!"


-- A MÚLT AJTAJA A RÁKBAN: "Húzódj vissza a csigaházadba, mert csak a család és az otthon tudja megadni számodra a boldog és biztonságos közeget! Soha ne szakítsd meg a kapcsolatot a múltaddal és a saját belső gyermekeddel, hiszen az vagy, amit a családodtól kaptál, amit otthonról hoztál. Emlékezz rá, hogy valaki ringatott, gondoskodott rólad. Most is megérdemled a gondoskodást, és mindent meg kell tenned, hogy intim közegben meg is kapd. Ha mások, akiknek társaságára leginkább és állandóan vágysz, nem hajlandók maguktól beleilleszkedni az intim családi légkörbe, akkor érd el valamilyen érzelmi zsarolással, hogy kénytelenek legyenek melletted maradni!"

-- A JÖVŐ AJTAJA A RÁKBAN: "Ismerd meg az emberi intimitás mélységeid! Férkőzz közelebb saját lelkedhez, majd mások lelkéhez is! Fogadd el és tápláld saját belső gyermekedet, ne csak a felnőtt éned céljaival és a karriereddel foglalkozz! Önmegvalósításod gyümölcsei soha nem lehetnek annyira időtállóak, mint azok a nyomok, amiket az emberek lelkében és szívében hagysz. Próbálj meg minél több minőségi időt tölteni családoddal, szüleiddel, gyermekeiddel! Vedd komolyan az érzelmeidet és az álmaidat. Teremts számodra megfelelőbb érzelmi közeget az otthonodban, mint amilyenből származol, és gondoskodj, teremts másoknak is meghitt otthont."


-- A MÚLT AJTAJA AZ OROSZLÁNBAN: "Muszáj győznöd, muszáj sikert aratnod! Uralkodj, legyél vezető, mert csak így érvényesülhetnek a saját vágyaid. Kizárólag hódítással, rajongók szerzésével és megtartásával formálhatod olyanná az életedet, hogy méltó legyen hozzád, és jól érezd magad benne. Legyen minél teljesebb az életörömöd, játssz, flörtölj, próbálj szerencsét! Kudarcaidat titkold, nehogy megszégyenülj, mert te feltűnőbb és különlegesebb vagy másoknál, ezért a kudarcaid is látványosabbak! Éld ki a kreativitásodat, ne hallgass másokra, csak egyéni vállalkozásokban gondolkodj! Légy büszke gyerekeidre, hiszen ők is "kiváló alkotásaid" sorát gyarapítják!"

-- A JÖVŐ AJTAJA AZ OROSZLÁNBAN: "Ne lázadj mindig minden ellen, ne akard megreformálni az egész világot, hanem állj bele saját erőd közepébe, és használd fel azt kreatívan, magad és mások érdekében! Ha mások vezetőjükké választanak, légy tisztában ennek felelősségével, és szolgáld őket megfelelő döntéseiddel, uralkodásoddal. Ugyanakkor légy hű saját értékeidhez, hiszen azért emeltek ki az emberek maguk közül. Légy méltó példakép! Ne rúgd fel az egyezményeket, ne szegd meg a szerződéseket, akármennyire ezt sugallják öntörvényű ösztöneid! Ne menekülj ki a feladatokból! Légy nagylelkű és melegszívű, ne vonulj vissza az elefántcsonttornyodba!"


-- A MÚLT AJTAJA A SZŰZBEN: "Húzódj vissza saját feladatkörödbe, a többieket legfeljebb egy hűvös kritikára méltasd! Törődj a saját dolgoddal, és példásan hajtsd végre feladatodat! Ez az egyetlen realitás, a rendszer fenntartása garantálja túlélésedet. Maradj távol a tisztátalan, rendetlen, káros, kaotikus dolgoktól és emberektől, ügyelj saját makulátlanságodra és határaidra! Ne kezdj bele semmi bizonytalanba, kockázatosba és kuszába! Maradj tiszta és átlátható helyiségedben, javítsd meg, amit kell, tisztítsd ki, amit kell. Értsd meg a problémák természetét, légy kritikus! Lelkiismeretes munkavégzéssel és tiszta fejjel el lehet érni a tökéletességet!"

-- A JÖVŐ AJTAJA A SZŰZBEN: "Fogadd el a földi feladataidat, ne menekülj a realitásoktól! Amíg itt élsz az anyagi világban, annak rendje és törvényei szerint kell létezned. Ismerd meg a fizikai szolgálat értékét! Próbálj meg követhető rutint kialakítani, ügyelj egészségedre és szokásaidra! Egyre többször kell majd neked fenntartanod a rendet, vagy kijavítanod valamit. Ezért tanulj és gyakorolj, hogy a saját feladatkörödben minél jobban képes legyél alkalmazni tudásodat. Ne csak megérzéseid, hanem elméleti és tapasztalati képzettséged segítségével dolgozz, gyógyulj és gyógyíts! Megfigyeléseidet és kritikáidat ne tartsd magadban, ha azzal jobbíthatsz más emberek életén!"


-- A MÚLT AJTAJA A MÉRLEGBEN: "Emlékezz, mennyire életképtelen vagy egyedül! Szükséged van valakire, akivel mindent közösen csinálhatsz. Valakire, akihez igazodhatsz, aki megmondja, hogy vagy jó, mikor mennyire felelsz meg. Muszáj visszajelzést kapnod, és az elvárások szerint viselkedned. Ki kell alakítanod egy megfelelő, harmonikus és idilli képet magadról és az életedről, és azt mindenáron fenntartani. Ha mégis elveszíted a partnered, veszélyesen remegni kezd a lábad alatt a talaj, ezért új partnert kell keresned. Ne hallgass azokra, akik szerint önállótlan, döntésképtelen vagy megalkuvó vagy, párosan szép az élet, és te mindig szerzel párt magadnak!"

-- A JÖVŐ AJTAJA A MÉRLEGBEN: "Eleged van a magányos küzdelemből, a versengésből és rivalizálásból, undorodsz attól, hogy farkastörvények határozzák meg az emberi életet - harmonikus kapcsolatokat és szívélyes együttműködést szeretnél. Azt szeretnéd végre, hogy viszonozzák a gesztusaidat, ne kelljen mindenért egyedül harcolnod, ne érezd magad egyedül még családban és baráti társaságban is. Ehhez meg kell nyílnod, mert mások talán még keményebbek, mint amilyen te voltál előző életedben. Meg kell tanulnod kérni, egyeztetni a kívánságaidat, sőt akár szervezni is a kapcsolatokat is, ha túl akarsz lépni régi magányos farkas szerepeden. Erőt mindehhez a közkedveltséged, az alkalmazkodó-készséged, a művészetek iránti fogékonyságot a harmóniaérzéked és a párkapcsolatod adhat."


-- A MÚLT AJTAJA A SKORPIÓBAN: "Ami nem öl meg, az megerősít. Feszegesd a határokat, menj el a végletekig! Próbálj ki minden tiltott dolgot, döntsd le a tabukat, légy merész, sőt vakmerő! Ne hagyd, hogy az élet unalmas állóvízre hasonlítson, eressz bele inkább néhány piranját! Nincs máshogy értelme, csak fatalista módon. Úgyis halál a vége, a halállal pedig egész életedben barátkozol, sőt előző életedben így vagy úgy a foglalkozásodhoz tartozott. Még most is hajlamos vagy azt hinni, hogy élet és halál ura vagy, hogy mágikus hatalmad van, és a saját szájízed szerint alakíthatod a világot, mit sem törődve a következményekkel. Szenvedélyed nem elégszik meg egy kapcsolat vadászterületével, hanem szeretnél minél több embert függőségben tartani saját magadtól."

-- A JÖVŐ AJTAJA A SKORPIÓBAN: "Ne azonosulj földi kincseiddel, mert jóval több vagy annál, mint amit tárgyakban birtokolsz. Egy halhatatlan szellem vagy nagy teremtő potenciállal, amely túlmutat élet és halál határain. Fájdalmas az út, de le kell mondanod mindenről, amihez foggal-körömmel ragaszkodtál, és új identitást kell találnod magadnak tárgyaktól, az életed élvezeti értékétől és a régi önbecsülésedtől függetlenül. Egyre több olyan élethelyzetbe sodródsz, ahol vakmerően neki kell ugranod a szakadéknak - nem tudván, hogy lezuhansz vagy megtanulsz repülni. Folyamatos és gyökeres átalakulás az életed, amelynek eredménye egy sokkal erősebb és stabilabb létállapot lesz."


-- A MÚLT AJTAJA A NYILASBAN: "Felsőbbrendű lény vagy, kimagasló intelligenciával, képességekkel és értékrenddel. Ebben az értékrendben minden ideálisan lett kialakítva, szinte költői filozófiával, és te eszmeiséged papjaként próbálod téríteni az embereket. Aki nem hajlandó veled egy követ fújni, azt megbélyegzed és kirekeszted, ám ez így van jól, hiszen te képviseled az igazságot. Mások csak végezzék a feladatukat, te legfeljebb ötleteket adsz, majd elsuhansz, és kiéled szabadságvágyad a nagyvilágban. Még meg sem hódítottál egy hegycsúcsot, amikor már másikra vágysz. Minden addig lelkesít, amíg szép idea és eszme. A kis lépésekhez nincs türelmed."

-- A JÖVŐ AJTAJA A NYILASBAN: "Nem elég, hogy megismered a világot, tanulsz és ismerkedsz, sőt az sem elég, hogy folyton mentális energiacserét folytatsz másokkal. Fontos, hogy mindenből, ami a fejedben kavarog, valamilyen szintézist hozz létre. Ne tartsd magadban ötleteidet és optimizmusodat, mert másokat is lelkesíthetsz, mások számára is célokat jelölhetsz ki, amivel akár az életüket is jobb irányba terelheted. Az emberek egyre többször tőled várják a véleményt, az ítéletet, az igazság kihirdetését, amit sokszor el is kell vállalnod, de csak az ő hitükhöz hűen."


-- A MÚLT AJTAJA A BAKBAN: "Első a kötelesség! Soha ne hanyagold el társadalmi felelősségedet, viselkedj érett felnőtt módjára! Jelöld ki a céljaidat, és minden akadályon keresztül érd el őket. Céljaidat hangold össze a társadalom elvárásaival is, és törekedj előkelő pozíciót kiérdemelni a hierarchiában. Az embereket mindig a hasznosságuk alapján kell megítélni, ezért légy hasznos, kiváló teljesítményt nyújtó tagja a társadalomnak! Ne engedd, hogy az érzelmeid és a kapcsolataid elbizonytalanítsanak, elgyengítsenek! Legyél szigorú önmagaddal és másokkal szemben is, csiszolj és csiszolódj! Az élet egy veszélyes vadon, minden szörnyűségre fel kell készülnöd."

-- A JÖVŐ AJTAJA A BAKBAN: "Nem játszhatod tovább az éretlen, felelőtlen gyermek szerepét, nem lehetsz tovább gyámoltalan, infantilis és másoktól függő. A saját lábadra kell állnod, és ha magadtól nem vállalod fel feladataidat, akkor a sors fogja őket rád kényszeríteni. Teher alatt nő a pálma, és a felelősségvállalást nem lehet csak elméletben elsajátítani, hanem gyakorlatban kell, nap mint nap. Nem ragadhatsz meg gyerekkori álomvilágodban, nem sodródhatsz mindig az érzelmeiddel. Egyre többször kell saját céljaid megvalósításán munkálkodnod, és az sem kizárt, hogy egyszer még a te válladra fog nehezedni a családod fenntartásának feladata."


-- A MÚLT AJTAJA A VÍZÖNTŐBEN: "Légy az univerzum közepe, úgyis neked vannak a legzseniálisabb meglátásaid és találmányaid! Tarts torz tükröt mindenki elé, és döntsd meg a rendszert! Higgy az anarchiában ‒ leszögezve természetesen, hogy az emberek zöme nem elég intelligens hozzá. A lényeg a szabadság, egyenlőség, testvériség. Semmit sem érnek a hagyományok és a korlátok, sem egyéni, sem társadalmi szinten. Légy öntörvényű, élj a többiektől függetlenül, és ha ezt nem értik meg, akkor tartsd magad távol mindenkitől!"

-- A JÖVŐ AJTAJA A VÍZÖNTŐBEN: "Ideje elismerni, hogy nem vagy egyeduralkodó a világon. Meg kell kérdőjelezned a saját nagyszerűségedet, mert megrészegültél tőle, elkábított a nagy körülrajongás, és saját kreativitásod és fényed ereje. Vedd észre, hogy sokan nem valódi híveid vagy támogatóid, hanem csak talpnyalók, akik addig hízelegnek, amíg az ő érdekük szerint uralkodsz. Töröld el hát a megszokott szerepeket, és függetlenítsd magad az elvárásoktól - jöjjenek azok belülről vagy kívülről. Tartsd tiszteletben mások érdemeit, tekints mindenkire egyenrangúként."


-- A MÚLT AJTAJA A HALAKBAN: "Menekülj, csússz ki a kellemetlen helyzetekből, álmodozz és emelkedj spirituális szférákba! Felejtsd el, hogy van tested, amúgy is olyan szörnyű kínlódás törődni a fizikai dolgokkal. Emelkedj felül az anyagi síkon, próbálj meg az emberek között éteri lényként élni. Foglalkozz a misztikával, a lelki és szellemi dimenziókkal, álmokkal és titkokkal! Higgy, és ha nem tudsz hinni, kábítsd el magad valamivel - művészeti alkotómunkával, bódító szerekkel, pótcselekvésekkel, léthazugságokkal. Mások majd gondoskodnak rólad, ameddig akarnak."

-- A JÖVŐ AJTAJA A HALAKBAN: "Emelkedj kicsit felül az anyagi világ korlátain! Ne hagyd magad korlátozni a saját hiedelmeid által. Ne skatulyázd be a világot jóra és rosszra, tisztára és tisztátalanra, hasznosra és károsra! Mosd össze a határokat, és próbálj meg más dimenziókban is gondolkodni. Foglalkozz többet transzcendens témákkal és a lélek titkaival! Légy együttérző, hagyatkozz többet az intuíciódra, hagyd magad inspirálódni! Az inspiráció nem tűri meg a szigorú címkéket, határokat és kategóriákat, próbáld meg ezektől függetlenül végezni a dolgodat!"


>>>TERMEK (házak) - az életterületek, ahol a sugallatok jelentkeznek, legyenek akár visszahúzó múltbeliek, akár előrevivő jövőbeliek

I. terem: A sugallatok elsősorban testi jelenségek, tulajdonságok és tünetek formájában nyilvánulnak meg, aktív cselekvésre késztetnek, befolyásolják önérvényesítésünket, sőt fokozzák indulatainkat (akár magunkkal szemben), és meghatározzák ösztönkésztetéseinket.

2. terem: A sugallatok elsősorban az önértékelésünkre hatnak, és befolyásolják, hogyan próbálunk biztonságot teremteni magunknak, gyűjteni, ragaszkodni és megőrizni. Múltbeli élmények határozzák meg az élet élvezetét (amely lehet akár nulla is).

3. terem: A sugallatok elsősorban a gondolkodásmódunkat, az önkifejezésünket és a kapcsolatteremtésünket határozzák meg, közvetlen környezetünkre hatnak, fontos szerepet játszanak abban, ahogy tanulunk, kommunikálunk és megismerjük a világot.

IV. terem: A sugallatok elsősorban a család és otthon területét érintik, az intim belső közegünket, a felmenőikkel és a gyermekeinkkel való viszonyunkat, a mély érzelmeinket és kötődéseinket. A múlttal, a lelki örökségünkkel és az emlékeinkkel sokkal hangsúlyosabban kell foglalkoznunk.

5. terem: A sugallatok elsősorban a vágyak, vállalkozások, kreativitás, szuverenitás, játék, szerelem, szex, sikerek, gyermekek életterületén jelentkeznek.

6. terem: A sugallatok elsősorban a munka, szolgálat, egészség, betegség, hétköznapi rutin, rend és rendszer, javítás, gyógyítás, segítés és kritika, valamint a nemi szerepek egyensúlya témakörökben jelentkeznek.

VII. terem: A sugallatok elsősorban a párkapcsolat, együttélés, együttműködés, külvilág előtti szereplés, jogi társulások és perek életterületén érezhetőek.

9. terem: A sugallatok elsősorban a hit, eszmék, magasabb képzettség, életfilozófia, életszemlélet, igazság, jog, második házasság, unokák életterületén jelentkeznek.

8. terem: A sugallatok elsősorban a szélsőséges sorsélmények, az élet-halál helyzetek, a veszélyes vállalkozások, a kívülről jövő pénz, a tabuk, a tudatalatti késztetések, a lélek mély bugyrai, veszteségek, lemondások, balesetek és műtétek kapcsán kerülnek be az életbe.

X. terem: A sugallatok elsősorban a karrier, célok, társadalom előtti szereplés, egyéni teljesítmény, önmegvalósítás, felnőtt én, anyával való viszony életterületén jelentkeznek.

11. terem: A sugallatok elsősorban a megvalósult célok, a pártfogók és támogatók, a közösség és barátság, a függetlenedés és a területén jelentkeznek.

12. terem: A sugallatok elsősorban a belső lelki élet, a teremtő erejű álmok, a spiritualitás, az önfeláldozás, az elvonulás, a magány, a zárt intézmények és a titkok életterületén jelentkeznek.


A KaSztella könyv utolsó 50 példánya a karácsony előtti időszakban az eredeti ár feléért, azaz 2800 forintért kapható! ("B" széria) Ehhez még a postaköltség (előzetes banki átutalás esetén 1125 Ft.) járul hozzá. A rendeléshez írjon emailt a kasztella-kukac-gmail-pont-com címre, és adja meg a postázási és számlázási nevet és címet! További információ: "Amíg a készlet tart" és "Vegye meg a könyvet!