Lelkivilágunk lakói

A Királyi Udvar Karácsonya

Hogyan telnek nálunk az ünnepek? Hogyan élik meg Várunk lakói ezt az időszakot, ki miért felelős?

Horoszkóp-kastélyunkban lakó, velünk született belső karaktereink sok mindent meghatároznak az ünnepekhez való hozzáállásunkból, abból, ahogy a Karácsonyt alakítjuk, szervezzük, lebonyolítjuk és megéljük. Nézzük meg, mely figuránk milyen jegyben és teremben (házban) áll, illetve milyen kapcsolataik vannak!


A KIRÁLY (Nap) megmutatja az ünnepekkel kapcsolatos mentalitásunkat és célkitűzéseinket. Ő felelős azért, hogy mennyire kiáradóan vagy bensőségesen akarjuk megélni az eseményeket, hogyan irányítjuk a történéseket, illetve azt is ő mutatja meg, hogy mit és hogyan akarunk adni.

A KIRÁLYNÉ (Hold) jelöli, hogyan éljük meg érzelmileg az ünnepeket, milyen családi légkört teremtünk, kivel akarunk együtt lenni, mit főzünk-sütünk, hogy tesszük otthonosabbá a lakást. Ő szimbolizálja azt, hogy mit és hogyan szeretnénk kapni.

A HÍRVIVŐ (Merkúr) jelképezi azt, ahogyan Karácsonykor kapcsolatot teremtünk a család közelebbi és távolabbi tagjaival, ahogyan beszerezzük az ajándékokat, és amilyen kommunikációval azokat átadjuk. Fontos szerepe van az ünnepi beszélgetésekben.

Az UDVARHÖLGY (Vénusz) mutatja meg, mitől és hogyan születik harmónia és békesség a lelkünkben, hogyan tudjuk elégedettségben lezárni az évet és elsimítani konfliktusainkat a hozzátartozóinkkal. Árulkodik arról is, mennyire drága ajándékokra vágyunk.

A HADVEZÉR (Mars) jelöli az ünnepek megvalósítását, a belefektetett fizikai energiát és a pénzköltési stílusunkat. Árulkodik arról, hogy mennyire kezdeményezünk, és mennyire erőltetjük rá az akaratunkat más családtagokra, barátokra.

A FŐPAP (Jupiter) figurája sejteti, hogy mennyire tudunk azonosulni az ünnepek igazi belső, lelki tartalmaival - mindazzal, amit a múltunkból hozunk örökségképpen, főként a szellemi javakkal. Megmutatja, mitől lennénk igazán boldogok és elégedettek.

Az ÖREG KIRÁLY (Szaturnusz) kijelöli a fontos hagyományokat és szokásokat, amelyeket az év végi ünnepekkor követni kívánunk. Egyfajta rendet és rendszert mutat, amire vagy támaszként vagy teherként tekintünk. Eszünkbe juttatja az elmúlást és a megkerülhetetlen kozmikus törvényeket is.

A BOLOND (Uránusz) Karácsonykor is gondoskodik az izgalmakról, a változatosságról - főleg ha hangsúlyos helyen van a Várunkban, vagy jelenleg úgy jár az égen, hogy a főszereplőinkkel érintkezik. Szokatlanságot és nyugtalanságot csempészhet az otthonunkba.

A SZELLEM (Neptunusz) a spiritualitás kulcsfigurája, így az ő ideje igazából ilyenkor jön el. Lelkünkben felébredve gondoskodik róla, hogy figyeljünk az anyagon túli dimenziókra, legyen helye az életünkben az önfeláldozásnak, és nyissunk a megváltásra.

A VARÁZSLÓ (Plútó) az év végi ünnepek alkalmával sem rejti véka alá szélsőséges megnyilvánulásait, és különféle játszmáival, manipulációival a legszorosabb viszonyainkban mutatkozik meg. Mágikus átalakító erejében azonban a végsőkig bízhatunk.

A DÉMON (Fekete Hold Lilith) is azt teszi, amit mindig, legfeljebb háttérbe húzódva, visszaváltozva kőszoborrá a Várunkban: énünk árnyék-részét őrzi, a legkínzóbb kísértéseket leplezi, és azzal próbál jóra és fejlődésre ösztönözni, hogy szembesít a sötétséggel.
_______________________________________________________

A KaSztella - Lelkivilágunk lakói című könyv még mindig 40% árengedménnyel kapható internetes megrendeléssel, előzetes banki átutalás esetén! Ez azt jelenti, hogy a teljes összeg postaköltséggel együtt 5000 Ft., ami 590 forinttal olcsóbb a könyv eddigi árához képest! KARÁCSONYIG MÉG HÁZHOZ TUDJA VINNI A POSTÁS! Megrendelhető a kasztella-kukac-gmail-pont-com emailcímen! További információ: ITT.