Lelkivilágunk lakói

Kasztella

/upload/files/256/borito-12351.jpgAsztrológiai alapú személyiség- és sorselemző módszer mesés szimbólumokkal

Mindnyájunkban él egy harcos, aki időnként fegyvert fog, és megszerzi nekünk, amit akarunk.
Mindenkiben él egy parancsoló, aki életünk kanyargós útjain vezérel minket.
Minden ember érzelmi mintáit egy nagyhatalmú női figura irányítja.
Mindenkiben él egy közvetítő, aki az önkifejezésért és a kapcsolatteremtésért felelős.
Van egy belső varázslónk is, aki olykor veszélyes szélsőségek felé sodor bennünket.
Kudarcaink nagy részét a belső gátlásokat képviselő merev és maradi vénembernek köszönhetjük…


Ám rajtuk kívül még más figurák is lakoznak a lelkünkben, teljesen egyéni közösséget alkotva. Ők az úgynevezett szerepszemélyiségek. A KaSztella ® pedig a „csillagvár”, amelyben belső karaktereink laknak.


Könyvünkből mindenki megtudhatja, milyen karakterek élnek a lelkében – a születési horoszkópja alapján. Módszerünk új köntösbe öltözteti az asztrológiai szimbólumokat, és izgalmas figurákkal, életképekkel tárja fel lelkivilágunkat.


Ismerjük meg saját belső Birodalmunkat, és kerüljünk közelebb a figurákhoz, akik személyiségünket és sorsunkat alakítják!További információ és személyre szabott születési képlet: www.kasztella.hu

Könyv megrendelés és információ

kasztella@gmail.com

Horoszkópból Vár?

"Honnan tudhatom, milyenek a figuráim?"

Ingyen, szakértő segítsége nélkül is megtudhatjuk, melyik figuránk milyen jegyben áll. Ehhez csak egy ábrát és egy táblázatot kell tanulmányozni, és így azonosítani bizonyos szimbólumokat. 

KaSztella ábra ("sakkfigurás") 
Ha beírja pontos születési adatait a Személyes ábra címszó alá, egy teljesen egyedi, személyre szabott képet fog kapni. (A szoftver egyelőre csak magyarországi településekkel működik.) Az alábbi képen jobb oldalon található a Vár-ábra, balra egy hagyományos horoszkóp. A Vár-alaprajzon jelennek meg a figurái, a jellemét és sorsát alakító belső karakterei. Az ábra olyan, mint a születési horoszkópja, mégis más, mert eltérő szimbólumok vannak benne. Nézzük, hogy felel meg egymásnak a hagyományos horoszkóp és a KaSztella-ábra, és azonosítsuk a szimbólumokat! Így mindenki azonnal megtudhatja, milyen figurái vannak. Az ábra alapján kereshetjük ki a könyvből karaktereink képét és leírását. 

Tovább