Lelkivilágunk lakói

KaSztellás Családállítás

ÁTMENETILEG SZÜNETEL!

...

TALÁLKOZÁS HOROSZKÓPUNK SZEREPLŐIVEL! Bolygóink, azaz figuráink emberek segítségével elevenednek meg, és konfliktusaik rendezésével külső-belső harmóniát teremtenek az életünkben!

A KaSztellás Családállításokon átlagosan 7 ember horoszkópját állítjuk fel, mint a Várukban élő karaktereket, a családállítás-terápia módszeréhez igazodva, egy asztrológus és egy kineziológus segítségével. Az állítók belső drámáit a szereplők, résztvevők keltik életre. Így nemcsak megismerhetjük belső szereplőinket, hanem kezdhetünk is valamit velük.

KaSztellás Családállításokat folyamatosan rendezünk, de általában olyan hamar betelnek, hogy egyenként nem hirdetjük meg őket. Általában havonta egy-két szombati napon kerül rájuk sor, 10 és 18 óra között (egyórás ebédszünettel).


>>>Mi az a KaSztellás Családállítás?
Ezt a terápiát, amely a KaSztella asztrológiai módszer és a Hellinger-féle családállítás terápia sajátos, fenomenális és hatékony ötvözete, Birtalan Eszter és Barankai (Démeth) Anikó tartja. A könyv egyik szerzője és asztrológus-szakértője, illetve a kineziológus és családállítás-terapeuta 2013 őszétől havonta egyszer, egy szombati napon állnak az érdeklődők rendelkezésére. El lehet jönni állítóként és résztvevőként is. Egy alkalommal 7 ember figuráit lehet felállítani, a többiek résztvevőként (azaz segítőként) vannak jelen. Állítónak és résztvevőnek is előre kell jelentkezni emailben.

Egyedi KaSztella-figuráinkat (horoszkópunk bolygóit) fel lehet állítani élő emberek segítségével, mint belső vonásainkat, sorsmintázatainkat, illetve életünk külső szereplőit. Az így létrejövő, összefüggő energiamező segítségével harmonizálni lehet külső és belső konfliktusainkat. Izgalmas és tanulságos megnézni, hogyan kelnek életre horoszkópunk elemei, hogyan elevenednek meg a KaSztella-figurák, és hogyan oldják meg egymás között életünk és lelkivilágunk gondjait és fájdalmait. Mivel mindez a szimbólumok szintjén történik, hatása tudat alatti síkon is jelentkezik, ennek következtében soha nem érintett mély rétegekbe juthatunk el. Lévén, hogy ugyanaz a figura jelképezhet valamilyen konkrét személyt, belső tulajdonságot, sorshelyzetet, családi konfliktust, karmikus hagyatékot vagy egészségügyi mintát is, a figurák kibékítésével - az összefüggő energiarendszer miatt - az összes terület rendeződhet az életünkben.


>>>Hogyan zajlik egy ilyen KaSztellás Családállítás?
Az állítóknak, akik saját problémáik megoldását keresik, a válaszemailben megadott határidőig el kell küldeniük pontos születési adataikat és életünk legsarkalatosabb eseményeinek időpontját az asztrológusnak, hogy egészen pontos képlettel dolgozhasson. A terápiás napon az állítók belső-külső konfliktusai kerülnek felállításra, ameddig a létszám és idő engedi, a többi érdeklődő résztvevőként van jelen, ami azonban nem passzív figyelést jelent, hanem azt, hogy bármikor bekerülhetnek egy állításba szereplőként. Az asztrológus (Birtalan Eszter) előzetes elemzés alapján kiválasztja az állítók kulcsfiguráit, akikkel foglalkozni kell a probléma megoldása érdekében. Ezután a kineziológus és családállítás-terapeuta (Barankai Anikó) irányításával az állítók felállíthatják a figurákat térben, a résztvevők segítségével. A szereplők átélik az adott karakterek helyzetét, így élővé teszik a rendszert. Ebben az eleven rendszerben gyógyító változásokat lehet létrehozni, amely az állítóra és a résztvevőre is gyógyítóan hat, oldásokat eredményez.

>>>Árak
Az egész napos program ára állítóknak 10 000 forint (születési idő korrekció és rövid asztrológiai elemzés + a családállítás lebonyolításának díja). Résztvevők számára az ár 4000 forint. Az állítókat a jelentkezés sorrendjében választják ki, de ha valaki lemaradt, résztvevőnek/segítőnek is érdemes eljönnie, mert ha valaki hiányzik az állítók közül, akkor be lehet kerülni közéjük. Illetve azért is érdemes megtekinteni egy ilyen alkalmat, hogy belekóstolhassunk a módszer működésébe és hatékonyságába.